Luomun tarina

Näin se toimii!

Suomen suurimmasta luomumerkillisten tuotteiden valikoimasta voit tilata kaikki ostoksesi yhdestä paikasta, — taatusti kilpailukykyisin hinnoin.

Tilaa helposti! Aloita syöttämällä postinmerosi sivun ylälaitaan ja näet sinulle toimitettavat tuotteet, kuljetusajat ja -hinnat!

Tilaa tuotteet suoraan kotiovelle tai lähimpään Postin noutopisteeseen. Säästä aikaa ja vaivaa! Keskity nauttimaan luomusta!

Luomua Suomen joka kolkkaan

Luomun tarina -verkkokauppa toimittaa tilauksesi kaikkialle Suomessa! Kylmäkuljetusta vaativat tuotteet toimitamme rajatulle alueelle Etelä-Suomessa.

Kun syötät postinumerosi, voit ostaa vain niitä tuotteita, joita voimme toimittaa alueellesi. Mikäli emme voi toimittaa tuotetta alueellesi, näet oikeassa alakulmassa yliviivatun jakeluauton. Nähdessäsi ikonin et voi lisätä tuotetta ostoskoriin.

Syötä postinumerosi nähdäksesi tuotteet, jotka voimme toimittaa alueellesi!

Pakettikuljetus 6,99€

Toimitamme pakettipalveluna ympäri Suomen! 

Voit noutaa lähetyksen itse lähimmästä Postin palvelupisteestä tai pakettiautomaatista (6,99 €) tai tilata paketin suoraan kotiovelle (9,99 €).

Saat Postin lähetystunnuksen tilausvahvistuksen yhteydessä. Kun lähetys on noudettavissa, saat ilmoituksen Postilta tekstiviestillä. Pakettikuljetus kestää 3-5 arkipäivää.

Pakettikuljetukseen voit tilata vain tuotteita, jotka eivät vaadi kylmäkuljetusta.

Kylmätuotteiden toimitus alkae 0 €

Kylmäkuljetusta vaativien tuotteiden kotiinkuljetus on tällä hetkellä mahdollista Helsingin, Espoon, Vantaan, Järvenpään, Tuusulan, Sipoon, Kauniaisen, Porvoon, Kirkkonummen, Klaukkalan, Veikkolan, Siuntion keskustan, Jokelan, Hyvinkään, Lohjan ja Nummelan alueilla. Toimitamme kylmäkuljetuksia tiistaista lauantaihin valitsemallasi aikavälillä.

Alle 50 € ostosten kuljetusmaksu alk. 3,99 €.

Yli 50 € ostosten kuljetusmaksu on 1,99 €.

Yli 100 € ostosten kuljetus on maksuton.

Tarkennamme toimitusajan edellisenä iltana tekstiviestillä. Kun ostoksesi lähestyvät toimituspäivänä, saat tekstiviestillä karttalinkin, josta voit seurata auton lähestymistä.

Valitse mieleisesi maksutapa

Verkkokaupassamme voit maksaa kaikilla yleisimmillä verkkopankeilla ja maksukorteilla. Voit myös valita laskun, osamaksun tai mobiilimaksun. Kun ostokset on maksettu, saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen. Maksun saajana näkyy maksunvälittäjä Visma Pay tai Paybyway Oy.

Luomun tarina -asiakastili

Luomun tarina -asiakastililtä näet henkilökohtaisen asiakastilisi saldon. Asiakastilille hyvitetään mahdolliset tuotepuutteet ja laatuvirheet. Tilin saldoa voit käyttää seuraavan kerran tilausta maksaessa tai siirrättää rahat takaisin alkuperäiselle maksutavalle. Luomun tarina -tilisi löydät OMAT TIEDOT -kohdasta.

Rakkaudesta luomuun

Luomun tarina on suomalainen verkkokauppa rakkaudesta luomuun. Näitä tarinoita me haluamme jakaa. Ole sinäkin osa tarinaa! Luomuntarina.fi-toiminnan omistaa päivittäistavaraverkkokaupan pioneeri Seulo Palvelut Oy.

Tarinat

Mikä Luomun tarina?

Luomu on ihanaa

Luomuruoka on ihanan puhdasta ja terveellistä, sillä haitallisia aineita ei käytetä tuotteiden viljelyssä. Usein luomutuotteet maistuvatkin perustuotteita herkullisemmalta.

Kiinnostus luomutuotteita kohtaan on kasvanut hurjaa vauhtia. Suomalaiset ovat siirtyneet ostamaan luomua yhä enemmän. Uusia luomutuotteita putkahteleekin meidänkin valikoimaan jatkuvalla syötöllä.

Luomu on helppoa

Luomun hankkiminen on kuluttajien mukaan tuntunut välillä hankalalta. Luomutuotteet on mielletty kalliiksi ja niiden löytäminen tavallisten tuotteiden joukosta on koettu joskus vaikeaksi. 

Luomun tarina -verkkokauppa pyrkii vastaamaan näihin haasteisiin tuomalla laajan luomuvalikoiman kilpailukykyiseen hintaan kuluttajien saataville.  

Luomun tarina -verkkokaupan kaikki tuotteet ovat 100 % luomua, ja valikoima Suomen suurin! 

Luomu on hyvää mieltä

Meille luomu merkitsee kestävää kehitystä ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämistä. Luomulla on myös työllistävä vaikutus, luomutuotannon työllistäessä ihmisiä hieman tavallista tuotantoa enemmän.

.

Luomu on tarinoita

Jokaisen luomutuotteen ja -tuottajan takaa löytyy tarina. Usein luomutuotannon takana on halu tehdä hyvää ja tuottaa tuotteita kestävän kehityksen mukaan ympäristöystävällisesti. Haluamme tuoda nämä luomun edelläkävijät ja heidän tarinansa esiin, sekä esitellä muita luomun takana olevia yrityksiä ja yhteisöjä. 

Ole osa luomun tarinaa!

Tuottajat